вторник, 7 февраля 2012 г.

Місяць лютий вітрами дує, на воді з льоду мости будує

Назва «лютий» закріпилася за місяцем в середині минулого століття. Хоча другий місяць року і є найкоротшим серед зимових місяців, але він найпримхливіший. Справа в тім, що зима силкується втримати свої права, нагадуючи про себе частими завірюхами, снігопадами та морозами.

8 ЛЮТОГО — ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ


Міжнародний День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) організовується в лютому кожного року Європейською мережею Центрів безпечного Інтернету Insafe. Проводиться він з метою просування безпечного і відповідального використання онлайн- і мобільних технологій у всьому світі, особливо дітьми та молоддю.
 В рамках проведення Дня безпечного Інтернету та з метою реалізації соціальної ініціативи компанії «Майкрософт Україна» - програму «Онляндія: безпека дітей в Інтернеті   в школі пройшли виставки, конкурси, тренінги, виховні години "Правила безпечного Інтернету"  

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС “МИ ГОСПОДАРІ ЄВРО – 2012″

 

Організаторами проведення конкурсу є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та ТОВ “Щоденник”. Інформаційну підтримку конкурсу забезпечує ТОВ “Щоденник” та газета “Освіта України”.
Конкурсна програма складається з конкурсів та вікторин, об’єднаних темою футболу:
1. Вікторина – питання (відкритого типу) на футбольну тематику, з розрахунку 5 питань на тиждень (різного ступеню важкості). Кожне питання оцінюється від 0 до 2 балів (в залежності від повноти відповіді). Раз на місяць визначається переможець, який отримує проміжний приз. Переможцем стає той, хто набрав найбільшу кількість балів протягом 5 місяців.

Умій бачити прекрасне. Воно поряд!!!

воскресенье, 5 февраля 2012 г.