пятница, 16 марта 2012 г.

ТОП-10 КРАЩИХ КІНОҐАДЖЕТІВ

Сьогодні ґаджетом можна вважати будь-який цифровий прилад, досить невеликий, щоб надягти на руку або підключити до КПК або смартфона.
Поява і функціональний потенціал ґаджетів передбачені у творах кіберпанка. У програмному забезпеченні ґаджет – невеликий додаток, що надає додаткову інформацію, наприклад, прогноз погоди або курс валют.
Типовими прикладами гаджетів в ПЗ є Google Gadgets. Також міні-додаток для Бічної панелі в операційній системі Windows Vista».
Сьогодні ми пропонуємо тобі ТОП-10 найбільш вражаючих ґаджетів, які ми будь-коли бачили у фільмах. Отже, ТОП-10 кращих кіноґаджетів:
1.Скейтборд, що літає

Звідки: «Назад у майбутнє 2»
Герой сиквелу «Назад у майбутнє» гордо розсікав на летючому скейтборді містечком Хілл-Веллі зразка 2015 року. Як же йому тоді заздрили американські підлітки! А вже коли режисер Роберт Земекіс в одному з інтерв’ю пожартував, що летючі дошки вже давно винайдено і знімальній групі вдалося добути собі кілька, офіс виробника скейтбордів Mattel був завалений листами і дзвінками. Між тим, до 2015 року залишилось усього чотири роки, і все, що нам слід чекати до цього часу, – усього-на-всього вдосконалений Segway.
 2. Нейролазер

Звідки: «Люди в чорному»

понедельник, 12 марта 2012 г.