понедельник, 12 декабря 2011 г.

2012 рік – рік Дракона.


                               

Як зустрічати рік Дракона?

Дракон – той, хто любить веселитися по справжньому! Музика повинна бути ретмічною і запалючою. Сучасні напрямки, авангард, рок, все це чудово підходить для зустрічі Нового 2012 року. Не сидіть на місці, Дракон – любить рух. В крайньому випадку, просто зробіть зарядку під бадьору музику.
При виборі місця зустрічі, пам’ятайте, що Дракон любить відкриті простори, тому не обмежуйте себе у подорожах, ну або просто прогулянкою по улюбленому місту.
Дракон любить все нове і свіже, так що готуйтеся до свята заздалегідь. Придумуйте нові жарти та конкурси. Радійте “на повну катушку
”!

 У чому зустрічати рік Дракона?
 З приводу кольорів одягу в цей рік є кілька думок у астрологів. Багато хто вважає, що обов’язково повинен бути присутнім чорний колір, інші кажуть, що до чорного обов’язково повинен бути доданий жовтий або золотий колір. Але загальне для всіх рекомендацій – треба блищати. Дракон любить усе яскраве і соковите. І крім того, Дракон обожнює коштовності, так що використовуйте їх по максимуму (але не забувайте, що в усьому має бути міра). Зачіску можна прикрасити лаком з блискітками, Дракону це дуже подобається.
 Як нарядити будинок до року Дракона?
 2012 рік – рік води, тому для прикраси використовуйте морську тематику (наприклад, черепашки, морські зірки). Не забудьте про фігурку Дракона, вона буде символізувати приходячий рік. Краще, щоби фігурка була зроблена з дерева, кераміки або кришталю

Комментариев нет:

Отправить комментарий