пятница, 4 ноября 2011 г.

Програма " Онляндія"


Програму «Онляндія» визнано кращим соціальним проектом.


Програма «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті», заснована компанією «Майкрософт Україна», здобула перше місце в конкурсі кращих кейсів з корпоративної соціальної відповідальності за результатами Національного конкурсу бізнес-кейсів Центру Розвитку КСВ.
Програма триває з квітня 2008 року, її завдання – привернути увагу громадськості до питань безпеки дітей в Інтернеті та навчити батьків, вчителів та дітей захищати свою приватну інформацію.

«За ці неповні три роки ми досягли великих результатів – це крок вперед не лише для нас, як компанії, а також і для всього суспільства, оскільки нам разом із Коаліцією за безпеку дітей в Інтернеті вдалося змінити ставлення до проблеми безпеки в мережі. Ми вдячні партнерам по Коаліції – їх вже 27 – за активну участь в проекті. Завдяки нашій спільній роботі все більше дорослих та дітей по всій країні щодня отримують цінні знання про те, як користуватися Інтернетом безпечно», – говорить Кортні Зукоскі, директор академічних та соціальних програм «Майкрософт Україна».
В рамках програми проведено понад 1700 тренінгів про ризики, пов’язані із використанням Інтернету, та способи захисту від них. Тренінги пройшли у школах, літніх таборах та громадських центрах; у них взяли участь понад 55 000 дітей, вчителів та батьків.
Сайт програми «Онляндія» щомісяця відвідує близько 7000 чоловік.
Сайт мiстить матерiали для дiтей, батькiв i вчителiв (iнтерактивнi сценарiї, короткi тести, готовi плани урокiв), завдяки яким дiти можуть засвоювати основи безпечної роботи в Iнтернетi. Волонтери проекту проводять тренінги, на яких пояснюють дітям і їх батькам про ризики, пов’язані з використанням Інтернету та способи захисту від них.
В Коаліцію з питань безпеки дiтей в Iнтернетi, створену компанією «Майкрософт Україна», входять державні органи, бiзнес-структури, неприбутковi органiзацiї та вiдомi громадськi дiячi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий